fi/en/sv

Palvelumme

Unohda vanhanaikainen työpaikkailmoittelu, ja puuduttava massahakemusten esikarsimistyö

Haastattele vain teille relevantteja hakijoista ja rekrytointi on taas kivaa, kun tulee nopeasti onnistumisia

Suorahaku on tuloksellisin ja tehokkain tapa tavoittaa sopivimmat hakijat.

Parhaat osaajat luottavat työnhaussaan kontaktiverkostoihin – heidät voidaan tavoittaa vain suorahaulla, sekä muulla pitkäjänteisellä työnantajakuva -työllä. Kumppaninamme sinä säästät virherekrytointien kustannuksissa, sillä työaika voidaan käyttää esimerkiksi sarjahakijoiden hakemusten läpikäymisen sijaan ydinydinliiketoiminnan kannalta hyödyllisesti.

KYSY LISÄÄ

Näin me sen teemme Cretalilla:

Kun yhteistyömme alkaa, käymme nykytilanteen läpi ja tunnistamme osaamistarpeet. Tutustumme tiimiin ja rajaamme profiilin sen mukaan, minkälainen osaaja sopii työyhteisöön ja tukee tiimin suoriutumista parhaiten.

Sinä saat meiltä ennalta sovitun osaajaprofiilin mukaisten ehdokkaiden esittelyjä ja tapaat heistä parhaat. Soitamme pyydettäessä puolestasi myös suosittelijoille, ja teemme taustaselvitykset.


Periaatteemme on, että rekrytointiprosessi on aina tapauskohtainen, tarveperusteinen ja joustaa tilanteen ja asiakkaan tarpeiden mukaan. Kauttamme tavoitat myös kansainväliset osaajat.

Laatu on työmme ykköskriteeri – myönnämme työllemme takuun: yhteistyökumppanimme maksavat vain toteutuneesta ja onnistuneesta rekrytoinnista.

Muutamia suorahaun etuja verrattuna ilmoitteluhakuun

 • 1/

  Saat vahvempia ehdokkaita, koska otat haussa huomioon kaikki teille relevantit ehdokkaat

  VAHVEMPIA EHDOKKAITA

 • 2/

  Saat paremmin sopivia ehdokkaita, koska ehdokkaat ovat esivalikoituja juuri teidän tarpeeseenne

  PAREMMIN SOPIVIA EHDOKKAITA

 • 3/

  Saat ehdokkaita nopeammin ja kasvatat haastattelu-rekrytointi kerrointa, koska hakuprosessi lyhenee

  PAREMPI HAASTATTELU-REKRYTOINTIKERROIN

 • 4/

  Säästät, rekrytointikuluissa, rekrytoinnista vastaavien työtuntien ja virherekrytointien kustannuksissa

  SÄÄSTÖJÄ REKRYTOINTIKULUISSA

 • 5/

  Säästät palkkakuluissa, koska et maksa yli markkinahinnan osaamisesta, etkä osaamisesta jota et tarvitse

  SÄÄSTÖJÄ PALKKAKULUISSA

 • 6/

  Vaihtuvuus pienenee, koska otamme yrityksen kulttuurin tarkkaan huomioon, ja arvioimme kompetenssin

  PIENEMPI VAIHTUVUUS

 • 7/

  Hakijakokemus paranee, koska markkinointi on personifioitua, oikein kohdennettua ja hakijakokemukseen todella panostetaan

  PAREMPI HAKIJAKOKEMUS

Suorahaun edut

Hemmottele yritystäsi panostamalla laajemmin työnantajamielikuvaan

Teemme laajalla skaalalla työnantajamielikuvatyötä kulttuurikartoituksista kulttuurikäsikirjoihin, jotta sinulla on työkaluja ja tukea kulttuurin johtamisen ja kulttuurilähtöiseen rekrytoimiseen. Ratkaisumme kattavat niin kasvua ennakoivat kulttuurin kirkastamisratkaisut, kuin kulttuurin muutosjohtamisen ratkaisut.

Rabbit sitting in grass

Referenssit:

”Cretal kuunteli rekrytointitarpeitamme tarkkaan ja teki prosessista meille helpon ja sujuvan. Saimme kokonaisvaltaista palvelua alusta loppuun saakka. Cretal löysi toimialatuntemuksensa ansiosta monta vahvaa kandidaattia, joista saimme valita meille parhaat. Säästimme aikaa ja resursseja – käytämme Cretalia jatkossakin!”

Janne Repo, CEO,
Softability

”Cretal on tehnyt haastavista ohjelmistokehittäjien rekrytoinneista vaivattomia ja varmoja. Vahvoja ehdokkaita on löytynyt nopeasti ja prosessin läpivieminen Cretalin kanssa on ollut nopeaa ja helppoa asiantuntevan palvelun ansiosta. Suosittelen.”

Marcus Ahlfors, CEO,
Nemesys Oy

“Knowledge in the area of IT makes Cretal exceptionally capable of finding the right people for the job, something that is rare in the industry, and the drive to understand and learn more about the market and our challenges makes working with Cretal a great experience. I would highly recommend.”

Jacob Lärfors, Lead Technical
Consultant, Verifa Oy